Ammatti­taitoinen sähkömies kiinteistön ja huoneiston monenlaisiin remontteihin – Sähkötyö Tauriainen Oy

Etsitkö sähkömiestä kodin tai kesämökin remonttiin?

Huoneistoremontti

Erilaisten sisustus- ja huoneistoremonttien yhteydessä, kuten lattia- ja kalusteasennusten, väliseinien siirtojen tai terassien rakentamisen yhteydessä tulee usein tarve sähkömiehelle. Myös valaistuksen muutostyöt vaativat sähköasentajaa paikalle. Sähkötyö Tauriainen hoitaa huoneistoremontin yhteydessä tarvittavat sähkötyöt ammattitaitoisesti sovitussa aikataulussa.

Keittiöremontti

Usein keittiöremontin yhteydessä vaihdetaan lieden, uunin tai jääkaapin ja pakastimen paikkaa. Vanhempien keittiöiden sähköistyksessä ei ole otettu huomioon nykykeittiössä käytettäviä lukuisia sähkölaitteita ja lisääntynyttä pistorasioiden tarvetta keittiöissä. Myös valaistus voi vaatia muutostöitä, johon tarvitaan sähkömiestä. Hoidamme kaikki keittiöremontin yhteydessä tehtävät sähkötyöt ammattitaidolla.

Sauna- ja kylpyhuoneremontti

Sauna- ja kylpyhuoneremontin yhteydessä tehtäviä sähkötöitä varten on huomioitava kosteus- ja palotekniset vaatimukset, joten kosteiden tilojen sähkötöitä ja käytettäviä sähkölaitteita koskee erilliset säännökset. Sähkötyö Taurianen Oy tekee myös pesutilojen remontin yhteydessä sähkömuutostyöt ammattitaitoisesti.

Uudisrakennuksen sähkötyöt

Sähkötyö Tauriainen Oy tekee ammattitaitoisesti ja sovitussa aikataulussa kaikenlaisten uudisrakennusten; omakotitalon, kesämökin, autotallin ja piharakennusten sähkötyöt. Sähköurakkaan voidaan sisällyttää myös pihan sähkötyöt.

Vanhan talon saneeraus

Vanhan talon saneeraus on haastavaa ja useimmiten yllätyksellistäkin. Aikoinaan tehdyt sähkötyöt harvoin vastaavat tämän päivän vaatimuksia. Sähkökeskus on usein mitoitettu rakennusajankohdan sähkönkulutuksen tarpeeseen ja on usein uusittava remontin ja sähkömuutostöiden yhteydessä. Sähkötyö Tauriainen Oy toteuttaa luotettavasti vanhan saneerauskohteen sähkötyöt.

Millainen remonttikohde sinulla on? Ota yhteyttä, niin laskemme reilun tarjouksen remontin yhteydessä tehtäville sähkötöille.

Sähkötyöt, sähköurkaointi